Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Zo ziet de nieuwe gratis applicatie van Spotify er misschien uit

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2018, 10:03 CategorieStreamingdiensten

Sinds enkele dagen is er een gerucht dat Spotify binnenkort een nieuwe app voor gratis gebruikers gaat lanceren. Nu zijn er al de eerste afbeeldingen gelekt, waardoor we alvast een glimp kunnen opvangen van het nieuwe design, zoals die later mogelijk aangekondigd wordt.

Gratis app van Spotify krijgt likje verf – gerucht

In de afgelopen dagen zijn er geruchten verschenen over een nieuwe gratis app van Spotify. De muziekstreamingdienst zou gratis gebruikers wat meer opties willen aanbieden en daar hoort een nieuwe interface voor in de app bij. De website The Verge heeft nu afbeeldingen in handen die deze nieuwe interface mogelijk laten zien. Niet-betalende gebruikers kunnen bepaalde afspeellijsten on demand afspelen; dat is de Gold Edition hierboven op de afbeelding. Shuffle only-lijsten krijgen een nieuw, blauw icoontje.

Nu is het nog zo dat gratis gebruikers alleen afspeellijsten in shuffle kunnen afspelen, dus daar is al een groot verschil te zien. Ook zijn alle pagina’s van een nieuwe lik verf voorzien. Het afspeelscherm toont artwork van de afspeellijst, de zoekpagina toont kleurrijke vierkanten met suggesties en er wordt laten zien welke je nummers je mag verwachten in een afspeellijst. De browseknop is nu te vinden binnen de zoekfunctie, terwijl de radioknop helemaal verdwenen. Verder is er een knopje voor Premium ingebouwd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.