Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sense8 krijgt op 8 juni zijn officiële afsluiting in de vorm van een film

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2018, 10:00 CategorieStreamingdiensten

De serie Sense8 werd eerder door Netflix ineens geannuleerd, waardoor kijkers van de intense serie ineens met vragen achterbleven. Niet alleen waarom de serie werd geannuleerd (waarschijnlijk door de kosten), maar ook: hoe loopt het nu af met de personages?

Sense8 krijgt afsluitende film

Volgde je de serie Sense8 en vraag je je nog steeds af wat er nu precies met Wolfgang is gebeurd, dan hebben we misschien goed nieuws. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er een afsluitende film zal worden toegevoegd aan de catalogus van de videostreamingdienst. Juist, een film die bedoeld is als afsluiter. Wellicht weet je nog dat de serie werd geannuleerd in juni van vorig jaar, waarschijnlijk omdat de productiekosten erg horen waren. De film geeft hopelijk antwoorden op de vragen die we hebben en is vanaf 8 juni te zien.

Hoewel Netflix nooit bekendgemaakt heeft waarom de serie nou precies was geannuleerd, hint Lana Wachowski, de showrunner, in de aankondiging van de film naar de mogelijkheid dat het aantal kijkers tegenviel. Sense8 is één van de Originals die de streamingdienst in de afgelopen maanden heeft uitgebracht. Mogelijk is dit het resultaat van het succes van het bedrijf: er verschijnt zoveel (originele) content tegenwoordig, dat mensen het niet meer kunnen bijhouden. Laten we hopen dat de afsluitende film in elk geval goed bevalt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.