Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijsvraag: win Star Wars: The Last Jedi op Blu-ray

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2018, 14:00 CategorieActies

Vorige week verscheen Star Wars: The Last Jedi op home video en wij mogen in samenwerking met Disney twee keer een Blu-ray van de film weggeven. Lees verder om erachter te komen hoe je kans kunt maken!

Star Wars: The Last Jedi

The Last Jedi is de opvolger van The Force Awakens, de film waarmee in 2015 het verhaal dat in 1983 leek te zijn afgesloten met de release van Return of the Jedi toch weer werd opgepakt. J.J. Abrams was verantwoordelijk voor de regie van The Force Awakens, maar gaf voor The Last Jedi het stokje door aan Rian Johnson, bekend van de scifi-film Looper met Bruce Willis. In The Last Jedi zien we hoe de relatie tussen Rey (Daisy Ridley) en Luke Skywalker (Mark Hamill) zich verder ontwikkelt, terwijl de verslagen Kylo Ren (Adam Driver) ten rade gaat bij zijn mysterieuze leider Snoke (Andy Serkis). Daarnaast wordt Finn (John Boyega) op een missie gestuurd met nieuwkomer Rose (Kelly Mary Train) en krijgt Poe (Oscar Isaac) te maken met gezag van vice-admiraal Holdo (Laura Dern).

De Blu-ray van Star Wars: The Last Jedi is door Disney voorzien van een DTS-HD Master Audio 7.1-track. Daarnaast is er een tweede disc inbegrepen, waarop een flinke hoeveelheid extra’s te vinden is. De grote trekpleister is de anderhalf uur durende documentaire ‘The Director and the Jedi’. Verder zijn er ook nog verschillende featurettes aanwezig, evenals ruim twintig minuten aan verwijderde scènes, die ook bekeken kunnen worden met commentaar van Rian Johnson. Op het andere schijfje is ook een commentaartrack van Johnson voor bij de volledige film aanwezig.

Maak kans op de Blu-ray!

Wij geven in samenwerking met Disney twee exemplaren van de Blu-ray weg. Om kans te maken op één van de Blu-rays van Star Wars: The Last Jedi moet je de volgende drie stappen doorlopen:

1 Schrijf jezelf (als je dat nog niet gedaan hebt) hier in voor de FWD Weekly Update.

2 Beantwoord de onderstaande vraag.

3 Stuur een e-mail met je antwoord naar info(at)homecinemamagazine.nl

In 2016 kwam Star Wars-icoon Carrie Fisher onverwacht om het leven. Haar dochter speelde een klein rolletje in The Force Awakens en vervolgens een iets grotere rol in The Last Jedi. Wat is haar naam?

Meedoen kan tot en met dinsdag 1 mei. De winnaars krijgen per e-mail bericht en worden in dit artikel gecommuniceerd.

Winnaars

De winnaars zijn bekend! Sander de Boer en Denise van Schijndel, gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  24 april, 2018 om 18:08

  Hebben jullie al contact gehad met Disney over de 4 K USD uitvoering met Dutch subs

  • Frans
   24 april, 2018 om 18:09

   UHD Blueray

 2. WvB22
  24 april, 2018 om 23:26

  Was ik stiekem ook benieuwd naar. Wat is de reden om Nederland over te slaan op UHD gebied, zowel fysiek als digitaal? En is er een kans dat Disney overweegt om hier alsnog op terug te komen wanneer er nieuwe schijfjes geperst worden. Al is het maar een buitenlandse versie met nl subs.

 3. Luc Greets
  06 mei, 2018 om 13:29

  Dat komt omdat Disney een fkboi is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.