Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

NLZIET komt met applicatie voor Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2018, 11:07 CategorieStreamingdiensten

NLZIET, het gezamenlijke online videoplatform van NPO, RTL en SBS, komt eind mei met een applicatie voor de Apple TV mediaspeler. Met de nieuwe app wil NLZIET naar eigen zeggen het online televisiekijken nog toegankelijker maken.

Diverse smart tv’s hebben al een NLZIET-app, maar met de Apple TV-app komt er een extra mogelijkheid bij om programma’s van NPO, RTL en SBS op tv te bekijken. Met de online tv-dienst kunnen kijkers op één plek kijken naar het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod. De dienst biedt abonnees de mogelijkheden om programma’s van de zenders snel, reclamevrij en in hoge kwaliteit te bekijken. Een abonnement kost 7,95 euro per maand en biedt ook de mogelijkheid om 12 tv-zenders live te kijken op een smartphone, tablet of computer.

Niels Baas (directeur NLZIET): ‘Dagelijks krijgen wij de vraag wanneer NLZIET met een Apple TV-app komt en daarom ben ik verheugd om nu aan te kunnen geven dat deze er snel gaat komen. Met de app kun je straks niet alleen live televisiekijken, maar ook programma’s terugkijken en soms vooruitkijken.’

De bètaversie van de NLZIET-app komt eind mei gratis beschikbaar voor Apple TV (4e en 5e generatie). Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden voor het Testteam via www.nlziet.nl/nl/testteam.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.