Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marvel’s Jessica Jones krijgt een derde seizoen op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2018, 9:24 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft officieel bekendgemaakt dat Marvel’s Jessica Jones, één van de meest populaire series op basis van een Marvel-superheld, een derde seizoen krijgt. Sinds begin maart is het mogelijk het tweede seizoen te bekijken op de populaire videostreamingdienst.

Jessica Jones krijgt derde seizoen

Dat heeft niet lang geduurd. Marvel’s Jessica Jones krijgt een derde seizoen van videostreamingdienst Netflix. De eerste twee seizoenen zijn momenteel te zijn bij de dienst; het tweede seizoen staat er sinds 8 maart jongstleden op. Uiteraard is er op dit moment nog niets bekend over dat derde seizoen en weten we dus niet wat we mogen verwachten. We weten nog niets over de schurken en we weten nog niets over een releasedatum. Waarschijnlijk krijgen we eerst het tweede of derde seizoen van andere Marvel-series, voordat Jones terugkeert.

Marvel’s Jessica Jones zet superheld Jones neer als een gekwelde ziel. In het eerste seizoen zie je precies waarom dat zo is, in een aantal heftige scenes die haast uniek zijn in het superheldengenre. Het is dan ook niet voor niets dat deze televisieserie is voorzien van wat prijzen. Het tweede seizoen begint met het opnieuw opbouwen van Jones haar leven, maar uiteraard gaan de dingen niet zoals ze horen te gaan. Daarnaast hebben we van de superheld kunnen genieten in de team-up serie The Defenders, naast Daredevil, Luke Cage en Iron Fist.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.