Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG E8 oled tv-serie te koop in Nederland en België

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2018, 14:31 CategorieOled tv's

Vorige week kwamen we de nieuwe C8 oled tv-serie van LG al tegen bij diverse winkels, deze week is het de beurt aan de E8-serie. Deze nieuwe premium oled tv-serie bestaat uit een 55-inch en een 65-inch model.

LG E8-serie te koop in Nederland en België

Natuurlijk is de W8-serie ook dit jaar de vlaggenschipserie van LG. Deze serie bestaat uit zeer dunne modellen die als behang aan de muur geplakt kunnen worden. Daarbij komt dit model met een externe soundbar. Maar, als je die feature niet nodig hebt dan krijg je in de onderliggende series exact dezelfde beeldkwaliteit.

De E8-serie is één van die onderliggende series. Het 55-inch en 65-inch model in deze serie beschikken over een picture-on-glass-design, waarbij het oled-paneel dus op een glazen paneel geplaatst is. De soundbar is dit jaar wederom onder het scherm terug te vinden maar een stuk slanker dan vorig jaar.

Alle oled tv’s van LG beschikken over dezelfde beeldfeatures, waaronder de 4K Ultra HD-resolutie, HDR0-ondersteuning (HDR10, HLG en Dolby Vision), de nieuwe Alpha-processor en natuurlijk het webOS smart tv-platform met spraakbediening.

Prijs en beschikbaarheid

De 55-inch OLED55E8PLA heeft een prijs van 3.299 euro meegekregen, terwijl de 65-inch OLED65E8PLA 4.999 euro kost. Een overzicht van alle modellen, specificaties en features vind je in de LG 2018 oled tv line-up.

Lees ook onze LG E8-serie oled tv review.


€ 1.611,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 4.999,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.