LG C8-serie oled tv’s te koop in Nederland en België

02 april 2018 1 Minuut 1 Reacties
LG-C8

LG is deze week begonnen met de verkoop van zijn 2018 tv line-up. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft de modellen in de C8-serie als eerste in de Nederlandse en Belgische winkels gezet. Deze oled tv's beschikken niet over een opvallend slank of indrukwekkend design maar bieden wel de oled-beeldkwaliteit voor een schappelijke prijs.

LG komt dit jaar weer met een complete line-up aan oled tv’s. Het topmodel is de W8-serie, met net als vorig jaar een zeer slank design waardoor de tv as behang op de muur geplakt kan worden. Een stapje lager zien we de G8-serie, met hetzelfde slanke design maar dan op een glazen standaard geplaatst, inclusief soundbar. Daaronder zien we de E8-serie terug, voorzien van een paneel op glas en een ingebouwde soundbar. Het goedkoopste model voor dit jaar is de C8 oled tv. Deze tv’s hebben een traditioneler uiterlijk en een minder geavanceerd audiosysteem, maar qua beeldkwaliteit doen ze niks onder voor de topmodellen.

De C8-serie bestaat uit een 55-inch, een 65-inch en een 77-inch model. De 55-inch versie heeft een prijs 2.799 euro meegekregen, de 65-inch versie kost 3.999 euro en voor de 77-inch variant moet 9.999 euro neergelegd worden. Een compleet overzicht van alle prijzen, specificaties en modellen vind je in de LG 2018 oled tv line-up.

Lees ook onze review van de LG C8-serie oled tv.

Reacties (1)