Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KPN vernieuwt design Interactieve TV-app en voegt functies toe

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2018, 10:27 CategorieDigitale tv

KPN laat weten de Interactieve TV-app vernieuwd te hebben. De applicatie, beschikbaar voor smartphones, is qua design vernieuwd en daarnaast heeft het bedrijf een aantal functies toegevoegd.

De Interactieve TV-app van KPN maakt het onder meer mogelijk om tv-programma’s live te kijken in hoge kwaliteit, de tv-gids te gebruiken en opnamen in te plannen en te bekijken. Vanaf vandaag is er de mogelijkheid om programma’s tot zeven dagen terug te kijken vanuit de tv-gids aan toegevoegd. Ook kan de app nu gebruikt worden om content op groot scherm te bekijken dankzij Google Chromecast-ondersteuning, en bovendien kun je de app nu in alle Europese landen gebruiken. Sommige zenders en programma’s zijn alleen op de tv-ontvanger beschikbaar, KPN heeft dan niet de rechten om de zender onderweg beschikbaar te maken. De zenders worden wel getoond in de app zodat je de mogelijkheid hebt om een opname in te plannen.

De startpagina van de app bevat vanaf nu diverse carrousels met titels om gebruikers interessante content voor te schotelen. Zo zijn er carrousels met programma’s die nu of straks op TV zijn en ook carrousels met films en series (uit bijvoorbeeld het Plus-pakket). Daarnaast is er een aantal knoppen waarmee je snel naar een bepaald onderdeel van de app kunt gaan, zoals de tv-gids.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.