Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: WoonVeilig HD-camera’s, Como Audio Musica en een verslag van het bezoek aan LG

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2018, 12:03 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de WoonVeilig HD Binnencamera en HD Buitencamera, de Como Audio Musica en een verslag van het bezoek aan LG voor een demonstratie van televisies.

Review: Sony Xperia L2

Sony probeert met de Sony Xperia L2 een aantrekkelijke budgetsmartphone op de markt te brengen die is voorzien van een aantal moderne gemakken. Is de Sony Xperia L2 de adviesverkoopprijs van 249 euro waard? Wesley ging aan de slag met deze smartphone en onderwierp het toestel aan een stevige test. Je leest er alles over in de review van de Sony Xperia L2.

Review: WoonVeilig HD Binnencamera en HD Buitencamera

De afgelopen tijd hebben we al verschillende producten van het WoonVeilig-alarmsysteem getest. Dit slimme beveiligingssysteem bestaat uit diverse sensoren, sirene’s en accessoires. De camera’s van WoonVeilig hadden we nog niet eerder bekeken. Daar is nu verandering in gekomen. Martijn heeft de WoonVeilig HD camera’s voor binnen en buiten getest. Zijn oordeel lees je in de uitgebreide review van de WoonVeilig HD Binnencamera en HD Buitencamera.

Verslag: LG toont nieuwigheden voor 2018 televisies

LG verzamelde de Europese pers op hun kantoren in Madrid voor een uitgebreide demonstratie van de nieuwste features op de OLED en Super UHD toestellen. Tevens werd de Alpha9-processor aan de pers getoond. Eric was hierbij aanwezig en schreef een verslag over de demonstratie van LG.

Wat is het verschil tussen de iPad 9.7 2018, iPad 9.7 2017 en de iPad Pro 9.7?

De introductie van de nieuwe iPad 9.7 2018 heeft ervoor gezorgd dat er op dit moment drie verschillende iPads verkrijgbaar zijn met een scherm van 9.7-inch. Waarin onderscheiden de verschillende modellen zich van elkaar? In dit achtergrondartikel vertelt Tom je alles over het verschil tussen de verschillende iPads met een display van 9.7-inch.

Review: Como Audio Musica

De Como Audio Musica is de nieuwste tafelradio van Como Audio. Op welke manier onderscheidt de Musica zich van zijn concurrentie? Menno deed de test in een uitgebreide review op Hifi.nl. Aan tafel!

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    02 april, 2018 om 19:26

    Camera’s ook al in huis nou nee dat wil ik niet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.