Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: Samsung HW-N400, EZVIZ Mini Pano en een achtergrond over boekenplankspeakers

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2018, 12:03 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Samsung HW-N400-soundbar, de wifi-camera EZVIZ Mini Pano en een achtergrond over boekenplankspeakers.

Review: Samsung HW-N400 – klein formaat, groots geluid

Vanaf eind april is de Samsung HW-N400 te koop in Nederland. Dit is een redelijk compacte soundbar, die ondanks zijn formaat toch in staat is een groots geluid te presenteren. Hoe bevalt de soundbar verder en is die zijn prijs van 249 euro wel waard? Wesley heeft de soundbar uitvoerig getest. Zijn bevindingen lees je in de review van de Samsung HW-N400.

Android One: alles dat je moet weten over het slimme en veilige Android

Android One is een versie van het Android-besturingssysteem dat al een tijdje bestaat, maar de laatste maanden vaak voorbijkomt in het nieuws. Steeds meer smartphones worden met de software uitgerust. Wat is Android One nu eigenlijk precies en waarin verschilt het van het normale Android-besturingssysteem? Wesley heeft het voor je uitgezocht in het artikel Android One: alles dat je moet weten over het slimme en veilige Android.

Achtergrond: waarom je boekenplankspeakers niet op een boekenplank zet

Een monitor luidspreker, het compacte broertje van de vloerstaanders, dankt zijn volledige naam studiomonitor aan het feit dat het type weergever in opnamestudios gebruikt wordt bij het opnemen en mixen van audio. Een minstens zo gebruikelijke benaming is de boekenplankspeaker. Maar eigenlijk is dat een verkeerde term. Want een boekenplankspeaker hoort namelijk helemaal niet op een boekenplank. Hoe zit dat? Rob legt het je uit in Achtergrond: waarom je boekenplankspeakers niet op een boekenplank zet.

Review: Sony KD-65AF8 (AF8-serie) OLED-tv

Na de knappe prestaties van de A1-serie van vorig jaar, zijn we benieuwd hoe Sony’s tweede generatie OLED-tv presteert. De KD-65AF8 verschijnt aan de start met een nieuw design, maar lijkt op papier verder weinig te verschillen van de A1, die overigens beschikbaar blijft als OLED-vlaggenschip. Eric ging aan de slag met deze televisie van Sony in de review van de Sony KD-65AF8 (AF8-serie) OLED-tv.

Review: EZVIZ Mini Pano – wifi-camera met 360-gradenlens

Begin maart werd de EZVIZ Mini Pano aangekondigd. Dit is een wifi-camera met een 360-gradenlens, die je zowel op het plafond als op de muur kunt bevestigen. Is dit apparaat zijn verkoopadviesprijs van 169 euro waard of kun je beter kiezen voor een goedkoper model? Wesley heeft de EZVIZ Mini Pano uitvoerig getest. Je leest er alles over in de review van de EZVIZ Mini Pano.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.