Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Eerste Samsung QLED tv’s te koop in Nederland en België

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2018, 14:19 CategorieLcd en led tv's

Samsung is langzaamaan begonnen met de verkoop van zijn nieuwste televisies. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft enkele modellen uit de 2018 tv line-up al in de winkels gezet, waaronder diverse QLED tv’s.

Eerste Samsung tv’s te koop

Naast een aantal Super UHD tv’s zien we in Nederland en België diverse nieuwe QLED tv’s in de winkels verschijnen. Onder meer de Q9F-serie en de Q7F-serie zijn reeds te koop. De Q9F-serie is de vlaggenschipserie voor 2018 en beschikt onder meer over een full array backlight met een quantum dot-filter, het nieuwe SmartThings-platform met de Bixby spraakassistent, de transparante One Invisible Cable en brede ondersteuning voor HDR dankzij een helderheid van 2000 nits. De Q7F-serie is één van de goedkopere premium series, met iets mindere beeldtechnieken en edge lit led-achtergrondverlichting.

Samsung brengt daarnaast de Q8F- en Q6F-serie met flatscreen design op de markt, en komt met de Q8C-serie die bestaat uit modellen met een gebogen scherm. Bij de vorige generatie QLED tv’s was het al mogelijk de televisies te kalibreren middels CalMAN-software, maar dit jaar zijn de mogelijkheden nog verder uitgebreid.

Prijs en beschikbaarheid

Hieronder vind je de laagste prijzen van een aantal QLED tv’s. Een compleet overzicht van alle prijzen, modellen, specificaties en features vind je in de Samsung 2018 lcd led tv line-up.

Lees ook onze Samsung Q9FN-serie review en onze review van de Q7F-serie.


€ 1.898,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.