Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #144

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer drie seizoenen van Scorpion.

Scorpion (twee seizoenen)

In de spannende serie Scorpion zien we hoe de afdeling Binnenlandse Veiligheid van de overheid van de Verenigde Staten een supergenie en zijn bonte team van wonderkinderen in dienst neemt om het land te beschermen tegen een nieuwe generatie terroristen. Deze afdeling heet Scorpion. Supergenie Walter O’Brien heeft een IQ van 197 en zijn vriend Sylvester Dodd wordt omschreven als de ‘menselijke rekenmachine’. Verder heb je nog Happy Quinn (mechanische wonderkind), Toby Curtis (eersteklas zielenknijper) en Paige Dineen.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Wie zegt dat Jim Carrey alleen geschikt is voor komediefilms, heeft ergens een punt — maar heeft ook nog nooit de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind gekeken. In deze film speelt hij Joel Barish, tegenover Kate Winslet die ex-vriendin Clementine Kruczynski speelt. Joels vriendin heeft haar herinneringen aan hun tumultueuze relatie laten wissen. Wanhopig neemt hij contact op met de uitvinder van het proces, Dr. Howard Mierzwiak, om hetzelfde te doen. Maar hij realiseert zich (mogelijk te laat) dat hij eigenlijk nog steeds van haar houdt.

Fate/Apocrypha (twee seizoenen)

Dat je bij de videostreamingdienst Netflix ook terecht kunt voor een goede dosis anime heeft het bedrijf in het verleden al goed bewezen met releases als Death Note (niet de film, duh) en Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Daar hoort vanaf nu ook Fate/Apocrypha bij, een anime die kersvers geanimeerd is. De diefstal van de Grotere Graal van Fuyuki leidt tot een verbrokkelde tijdlijn waarin de Grote Heilige Graaloorlog woedt. Vanaf nu vind je het tweede seizoen van deze spannende anime op de videostreamingdienst Netflix.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.