Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #147

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het complete seizoen van Black Lightning.

Black Lightning (één seizoen)

Ooit was Black Lightning een krachtige superheld waar de onderwereld van Metropolis, dezelfde stad waarin Superman actief is, rekening mee moesten houden. Maar de man achter het masker heeft zijn mantel opgehangen en zijn werk als superheld neergelegd. Totdat een situatie hem dwingt om terug te komen. De familie van Jefferson Pierce, nu rector en voormalig superheld, wordt bedreigd waardoor Pierce maar één optie heeft: zijn masker opdoen en zijn krachten benutten. Hoe hem dat verloopt zie je in de serie Black Lightning.

The Originals (vier seizoenen + S05E01)

Liefhebbers van de serie The Vampire Diaries kunnen deze week hun lol niet op, aangezien de kijkers nu drie seizoenen van de Amerikaanse horror/fantasy-televisieserie The Originals kunnen bekijken op de videostreamingdienst. The Originals is een spin-off-serie van The Vampire Diaries, waarin de Mikaelsons verhuizen naar New Orleans, waar ze samenwerken met plaatselijke heksen om de stad weer in hun macht te krijgen. Dit was nota bene hun stad en zij hebben hem opgebouwd, dus moet iedereen het ontgelden die hen in de weg staat.

3% (twee seizoenen)

In 3% krijgen we te maken met een bleke, oncomfortabele en vooral dystopische (tegenovergestelde van utopische) toekomst waar het gros van de mensheid het zonder luxe moet doen en dus nooit zal weten hoe het is om prettig te leven. In de serie krijgt de bevolking te maken met slechts één kans om zichzelf te bewijzen, om zodoende te kunnen ontsnappen aan een leven vol ellende, maar uit de praktijk blijkt dat slechts drie procent daartoe in staat is. Deze volledig Braziliaanse productie is geregisseerd door Cesar Charlone (City of God).

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.