Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #146

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het vervolg van het derde seizoen van Supergirl.

Supergirl (twee seizoenen + rest seizoen drie)

Sinds afgelopen dinsdag kun je weer genieten van nieuwe afleveringen van Supergirl, één van de series binnen de Arrowverse van zender The CW. Supergirl draait om Kara Danvers, het nichtje van Superman. Ze probeert wat van haar leven te maken als jonge vrouw in een drukke stad en krijgt te maken met allerlei aardse dingen, maar ook superschurken en world killers. Aan haar, en haar supervrienden, de taak om het gespuis op te ruimen. Het derde seizoen draait niet alleen om world killers, maar ook om andere DC Comics-superhelden.

Aanbod van Monty Python

Er zijn een hoop mensen mee groot geworden: de scherpe grappen en grollen van de heren van Monty Python. Sinds deze week tref je twee films aan op Netflix, namelijk Monty Python’s Life of Brian en Monty Python and the Holy Grail. Daarnaast kun je jezelf vergapen aan de populaire en goed beoordeelde serie Monty Python’s Flying Circus uit 1969. Sommige situaties en grappen voelen soms een beetje achterhaald aan (het is immers een product van z’n tijd), terwijl andere komische dingen nog steeds overeind staan.

12 Monkeys (twee seizoenen)

In de toekomst, na de ondergang van de wereld, gebruikt een tijdreiziger zijn krachten om terug te keren naar het heden en de plaag te stoppen die de mensheid verwoest. Dat is hard nodig, aangezien die plaag slechts een fractie van de mensheid heeft overgehouden. Wanneer je naar het verleden gaat, dan moet je wel sterk in je schoenen staan. Iedereen die je daar tegenkomt, is hoogstwaarschijnlijk al dood (zeker als zo’n plaag het aantal mensen flink naar beneden helpt). Een spannende serie die goed beoordeeld wordt op IMDb.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.