Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #145

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van Lost in Space.

Lost in Space (één seizoen)

In de jaren zestig konden mensen al genieten van de serie Lost in Space, die in 1998 ook nog eens werd verfilmd. Maar wat bleek? Die film was compleet ruk. Desondanks heeft de serie een plek gevonden in het aanbod van Netflix. De serie speelt zich af in 2046. Dat is al over 29 jaar, dus zou je niet verwachten dat er ontzettend veel is veranderd. Toch is de familie Robinson, samen met andere families, op een ruimteschip gestapt om op een andere planeet een leven op te bouwen. Maar uiteraard gaan de dingen niet zoals gepland…

DC Legends of Tomorrow (3 seizoenen)

Mocht je altijd wachten totdat de serie is voorzien van alle afleveringen van een seizoen op Netflix, dan hebben we goed nieuws: deze week is de seizoensfinale van DC’s Legends of Tomorrow – misschien wel de leukste DC Comics-serie van dit moment – online verschenen. In deze serie kom je een groep helden en schurken tegen die aanvankelijk niets met elkaar te maken hebben, maar wel samen de wereld (en tijd zoals we dat kennen) moeten redden van allerlei superschurken (die ook door de tijd kunnen reizen en dat soort dingen).

Brooklyn Nine-Nine (vier seizoenen)

Eén van de meest hilarische komedieseries van dit moment moet Brooklyn Nine-Nine zijn. In de hoofdrollen spelen onder meer Andy Samberg, Terry Crews en Melissa Fumero, die allemaal zo hun rol hebben op het politiebureau. Het is een komedie in de stijl van The Office, maar dan, waar mogelijk, nog droger. Sinds donderdag kun je het vierde seizoen van deze komische politieserie zien, nadat Netflix eerder al de vorige drie seizoenen had toegevoegd. Heb je deze serie nog helemaal niet gezien? Waar wacht je dan nog op?

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.