Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Samsung 2018 QLED tv lancering in New York

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2018, 16:59 CategorieLcd en led tv's

Zoals je gisteren hebt kunnen lezen heeft Samsung zijn nieuwste QLED tv’s officieel gepresenteerd. Tijdens een groots evenement in New York werden de nieuwste modellen, nieuwste technieken en nieuwste features aan de pers getoond. Homecinema Magazine was hierbij aanwezig en geeft je in onderstaande video een korte impressie van de trip naar New York, de nieuwe QLED televisies en de belangrijkste verbeteringen die Samsung heeft doorgevoerd.

Zo zie je in de video onder meer het SmartThings-platform, de Bixby spraakassistent, de One Connect Invisible Connection en de fraaie Ambient Mode terug. Ook heeft Samsung zijn eerste microLED tv, The Wall genaamd, in New York aan de pers getoond.

Let wel; de tv’s die je in de video ziet kunnen qua design licht afwijken van de modellen voor de Benelux.

Meer informatie over de 2018 Samsung tv’s

In het introductieartikel over de 2018 QLED tv’s lees je meer over onder meer Bixby, SmartThings en de Ambient Mode. Ook hebben we in dit artikel de exacte modellen voor de Nederlandse en Belgische markt onder elkaar gezet.

Binnenkort publiceren we een artikel met de complete line-up, inclusies specificaties en prijzen van alle modellen. Een overzicht van alle home cinema-producten die dit jaar naar Nederland en België komen vind je in het 2018 home cinema overzicht.

Lees ook onze Samsung Q9FN-serie review en onze Samsung Q7FN-serie review.


€ 1.898,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 1.608,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 1.031,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 2.481,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.