Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tweede seizoen van Marvel’s Luke Cage debuteert op 22 juni op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2018, 9:25 CategorieStreamingdiensten

Netflix en Marvel hebben bekendgemaakt dat het tweede seizoen van Marvel’s Luke Cage op 22 juni debuteert op de videostreamingdienst. Dit seizoen houdt rekening met de gebeurtenissen uit de voorgaande seizoenen van alle Defenders.

Tweede seizoen van Luke Cage

Het heeft even geduurd, maar vanaf 22 juni aanstaande kunnen we zien hoe het nu gaat met Marvel-held Luke Cage. Dat heeft Netflix laten weten in een nieuwe, korte trailer van het seizoen. Hoewel de trailer bijna niets vertelt over het verloop van het verhaal, kunnen we al wel met zekerheid zeggen dat het verhaal rekening houdt met alles dat tot nu toe is gebeurd. Ook kunnen we stellen dat het verhaal een andere wending gaat nemen. Cage is nu namelijk een superheld en dat maakt hem meteen ook een gewild doelwit.

Uiteraard zal dit seizoen een nieuwe vijand introduceren. Uiteindelijk zal Cage zich gaan afvragen wat nou het verschil tussen hem en zijn vijand is; uit eerdere superheldenfilms en -series blijkt dat die lijn nog wel eens flinterdun kan zijn. Laten we hopen dat Netflix en Marvel die zure nasmaak van Iron Fist (en ja, ook een beetje van The Defenders) kan wegspoelen met de nieuwe seizoenen van Jessica Jones en Luke Cage. Dit jaar gaan we zien hoe de videostreamingdienst dat precies gaat doen. Jessica Jones keert overigens morgen terug.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.