Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

tvOS 11.3 beschikbaar voor vierde en vijfde generatie Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2018, 9:16 CategorieMediaspelers

Apple heeft laten weten dat iedereen met een vierde en vijfde generatie Apple TV vanaf nu de update naar tvOS 11.3 kunnen downloaden. De update staat onder meer in het teken van prestatieverbeteringen en bugoplossingen van dingen die eerder waren ontdekt.

Download tvOS 11.3 voor Apple TV

Apple heeft tvOS 11.3 vrijgegeven, drie maanden nadat versie 11.2 werd uitgebracht. De update staat voornamelijk in het teken van prestatieverbeteringen en het oplossen van onlangs ontdekte bugs. Daarnaast worden er ook enkele verbeteringen doorgevoerd, zoals het automatisch wisselen tussen framerates op de vierde generatie Apple TV (wat al mogelijk was op de nieuwste versie) en het automatisch wisselen van modus wanneer je via AirPlay video’s bekijkt. Helaas is er nog geen spoor ontdekt van Apple AirPlay 2.

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de mediaspeler zelf het werk laten doen, omdat tvOS 11.3 ook automatisch gedownload kan worden. Wanneer de volgende versie komt, is helaas nog niet bekend.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.