Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung introduceert draadloze VL350 en VL550 speakers

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2018, 14:19 CategorieLuidsprekers

Samsung lanceert deze week de VL350 en VL550, twee draadloze speakers die met een app bediend kunnen worden. Daarbij zijn de speakers ontwikkeld in samenwerking met AKG.

Samsung VL350 en VL550

Met ondersteuning voor HD Audio en Distortion Cancelling voor lage tonen zorgen de speakers volgens Samsung voor goed geluid, in elk genre. Bovendien hebben de speakers WiFi en stuur je ze met de SmartThings app op je smartphone aan. Ook regel je het geluid met een magnetische, verplaatsbare knop die je overal op vastklikt.

De VL-speakers zijn getuned door AKG, wat betekent dat de speakers een boven gemiddeld goede geluidskwaliteit moeten leveren. En door de ondersteuning voor HD Audio en Distortion Cancelling moet muziek volgens de Koreaanse fabrikant nog beter klinken. Uiteraard heb je op de VL550 en VL350 via WiFi en Bluetooth beschikking over streamingdiensten, maar luister je ook naar muziek via de AUX-ingang.

De twee modellen in de serie zijn beschikbaar in zwart en wit met een afwerking van hout en aluminium. De compacte VL350 heeft een woofer en tweeter en is 22 x 21 x 7 cm. De VL550 beschikt over drie woofers en twee tweeters voor stereogeluid en is 52 x 21 x 7 cm in grootte. Beide speakers zijn te koppelen aan de televisies van Samsung, waardoor je ook bij het kijken van films geniet van stereogeluid.

Prijs en beschikbaarheid

De verkoopadviesprijs van de VL350 bedraagt 299 euro. De verkoopadviesprijs van de VL550 is 499 euro. Beide speakers zijn medio april beschikbaar.
€ 247,77

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.