Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijsvraag: win Justice League op (Ultra HD) Blu-ray

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2018, 15:51 CategorieActies

Morgen verschijnt Justice League op home video en wij mogen in samenwerking met Warner Bros Home Entertainment drie keer een Blu-ray en één keer een Ultra HD Blu-ray van de film weggeven.

Justice League

In Justice League krijgt de aarde na de dood van Superman te maken met een buitenaardse bedreiging. Daarom gaan Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck) en Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot) op zoek naar nieuwe bondgenoten. Uiteindelijk weten ze Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher) aan hun zijde te krijgen. Samen nemen ze het op tegen Steppenwolf (stem van Ciaran Hinds), die besloten heeft dat de aard zonder de bescherming van Superman kwetsbaar genoeg is om aan te vallen. Justice League werd geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, Batman v Superman), die vlak voor de eindstreep noodgedwongen werd vervangen door Joss Whedon (The Avengers).

De Blu-ray uitgave werd door Warner voorzien een Dolby Atmos DD+-track en een DTS HD Master 5.1-track. De Ultra HD Blu-ray-uitgave heeft een Dolby Atmos True HD-track, plus een DTS HD Master 5.1-track. Als bonusmateriaal zijn er verschillende featurettes op de schijfjes terug te vinden. In Heart of Justice vertellen de filmmakers over hun adoratie voor de ‘grote drie’ (Batman, Superman en Wonder Woman) van DC Comics. The Technology of Justice League gaat dieper in op de hulpmiddelen van Batman en de buitenaardse technologie van Cyborg. In New Heroes stelt Ray Fisher je voor aan de nieuwe personages Cyborg, The Flash en Aquaman en in Suit Up komen de designs van de kostuums van de superhelden aan bod.

Maak kans op de (Ultra HD) Blu-ray!

Wij geven in samenwerking met Warner Bros. Home entertainment drie exemplaren van de Blu-ray en ook nog een Ultra HD Blu-ray van de film weg. Om kans te maken op één van de (Ultra HD) Blu-rays van Justice League moet je de volgende drie stappen doorlopen:

1 Schrijf jezelf (als je dat nog niet gedaan hebt) hier in voor de FWD Weekly Update.

2 Beantwoord de onderstaande vraag.

3 Stuur een e-mail met je antwoord naar info(at)homecinemamagazine.nl

Tien jaar geleden werd een eerder geplande Justice League-film (met Armie Hammer als Batman) voor de start van de productie door Warner geannuleerd. Wie zou deze uiteindelijk nooit gemaakt filmversie van Justice League destijds gaan regisseren?

Meedoen kan tot en met maandag 26 maart. De winnaars krijgen per e-mail bericht en worden in dit artikel gecommuniceerd.

Winnaars

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd Maarten de Vos met de Ultra HD Blu-ray disc. Gefeliciteerd Ramon Griekens, Larissa de Groot en Jaimie Selder met de Blu-ray-versie.

 • Delen:

Reacties

 1. G.G
  21 maart, 2018 om 11:55

  Leuk hoor zulke prijsvragen, alleen ik vind het niet normaal dat er een ultra hd word aangeboden die GEEN ultra HD is.
  Kijk anders eens op de site 4k fake or real, en je word een stuk wijzer …

 2. tristansomers
  24 maart, 2018 om 21:56

  Meegedaan. Vond het zo’n gave film! Ik snap niet dat deze zoveel haat heeft gekregen. Ik kijk uit naar een vervolg.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.