Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Plex voor Chromecast krijgt update met handige verbeteringen

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2018, 9:47 CategorieMediaspelers

De videostreamingdienst voor in huis, Plex, heeft al een tijdje ondersteuning voor Chromecast ingebouwd. Vandaag probeert het team achter de handige dienst de ervaringen te verbeteringen met een update, die een aantal dingen gaat aanpassen.

Plex voor Chromecast ontvangt update

Toen Plex, een videostreamingdienst voor je thuisnetwerk, ondersteuning voor Chromecast introduceerde, was dat een big deal. Sinds dat moment is de (ingebouwde) Chromecast steeds waardevoller geworden voor mensen met en zonder slimme televisie. Nu is het aan de beurt van de dienst om een stapje vooruit te doen en dat doet het team dat daar verantwoordelijk voor is door een nieuwe interface te introduceren. Deze veranderingen krijg je te zien wanneer je een smartphone of pc verbindt met een Chromecast of Cast-apparaat.

  • Betere ondersteuning voor presentaties van foto’s en video’s
  • Verbeterde HEVC-ondersteuning op de Nvidia Shield
  • Ondertiteling is nu in grootte aan te passen vanuit de webapplicatie
  • Beoordelingen van Rotten Tomatoes en IMDB zijn aanwezig
  • Betere ondersteuning voor meer resoluties en beeldverhoudingen

De update zou nu voor iedereen beschikbaar moeten zijn die wel eens een video of foto over het wifi-netwerk van een smartphone, tablet, laptop of pc gooit naar een (slimme) televisie. Plex belooft in de toekomst nog meer handige functies toe te voegen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.