Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nintendo Switch krijgt voorlopig nog geen opvolger’

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2018, 9:14 CategorieGaming

Zoals het er nu naar uitziet zal Nintendo zich in de komende maanden gaan concentreren op meer accessoires voor de Nintendo Switch. Op een opvolger of een ietwat verbeterd model hoeven we dus voorlopig nog niet te rekenen.

Meer accessoires voor Nintendo Switch – gerucht

Voorlopig zal de Nintendo Switch geen opvolger of verbeterd model krijgen, als we de nieuwste geruchten mogen geloven. In plaats daarvan zal de Japanse spellenboer zich gaan concentreren op meer accessoires voor de populaire spelcomputer. Ook gaat er nog steeds veel aandacht uit naar de (verhoogde) productie van het apparaat, om aan de vraag te kunnen voldoen. Dat schrijft The Wall Street Journal. Uiteindelijk heeft Nintendo nog wel het doel om de levenscyclus van de Switch te verlengen met gereviseerde hardware.

Sony bracht onlangs de PS4 Pro uit en Microsoft lanceerde daarna de Xbox One X — gereviseerde versies van bestaande spelcomputers. Nintendo brengt ook vaak meerdere iteraties uit van dezelfde hardware; kijk bijvoorbeeld maar eens naar de Nintendo (3)DS-lijn of de Wii. Dat is nog steeds het plan, maar zal veel later gaan plaatsvinden. Zo hoopt Nintendo waarschijnlijk dat de cyclus voorbij de vijf jaar kan gaan. Ter vergelijking: de Nintendo 3DS is momenteel al zeven jaar oud en is verkrijgbaar in een aantal verschillende variaties.

Lees in ons onlangs gepubliceerde gameoverzicht welke games je nu moet spelen voor de Nintendo Switch.


€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.