Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nieuwe Xbox-avatars worden deze lente geïntroduceerd’

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2018, 9:12 CategorieGaming

Een bron binnen Microsoft heeft laten weten dat het bedrijf volgende maand de nieuwe Xbox Avatars lanceert. Deze avatars hebben veel meer aanpassingsmogelijkheden en letten ook niet op het geslacht van de persoon: iedereen kan aantrekken wat diegene wil.

Nieuwe Xbox-avatars verschijnen in april

Vorig jaar kondigde Microsoft aan dat het systeem voor avatars, digitale evenbeelden van Xbox-gamers, op de schop gaat. Spelers krijgen toegang tot veel meer aanpassingsmogelijkheden en hoeven ook geen rekening te houden met kleding die is weggelegd voor een specifiek geslacht, waardoor je jezelf digitaal kunt vormgeven zoals je wil. Een releasedatum is er nog steeds niet, maar een bron meldt tegenover The Verge dat het systeem in april wordt geïntroduceerd. Deze maand zouden testers al aan de slag kunnen met de avatars.

Het nieuwe systeem voor de Xbox-avatars zal straks direct worden geïntegreerd in het dashboard van de spelcomputer. Verder zou Microsoft voornemens zijn een nieuwe digitale winkel te openen, waar spelers nieuwe outfits, accessoires en andere dingen kunnen kopen en downloaden voor hun evenbeeld. Het wachten is nu op een echte releasedatum. De maand april is natuurlijk een mooie richtlijn, maar we willen graag weten waar we aan toe zijn. Het wachten is nu daarom ook op Microsoft, die hopelijk snel meer nieuws heeft.

Lees ook de recensie van de Xbox One X. Check hier ons meest recente game-overzicht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.