Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Muziekstreamingdienst Deezer is nu te gebruiken op Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2018, 11:54 CategorieStreamingdiensten

Muziekstreamingdienst Deezer heeft bekendgemaakt dat de applicatie nu ook beschikbaar is voor de Xbox One-spelcomputer. Met de app krijg je toegang tot het volledige aanbod, van 53 miljoen nummers, en kun je naar muziek luisteren terwijl je aan het gamen bent.

Deezer te gebruiken op Xbox One

De populaire muziekstreamingdienst Deezer is vanaf nu ook te gebruiken op Xbox One, Xbox One S en Xbox One X. Met de applicatie krijg je toegang tot alle 53 miljoen nummers die een abonnement aanbiedt en is het zelfs mogelijk naar muziek te luisteren terwijl je aan het gamen bent. Verder mag je verwachten dat je alles met de applicatie kunt doen wat je ook op andere platformen kunt doen. Zo krijg je ook toegang tot Flow, het platform van aanbevelingen dat het bedrijf gebruikt en kijkt naar de nummers waar je eerder naar luisterde.

Ook krijg je gewoon de nieuwste releases en je eigen afspeellijsten, wanneer je inlogt met je bestaande account. Om de lancering van de app te vieren, kan elke Xbox One-eigenaar negentig dagen gratis gebruikmaken van Deezer, of je nu al een abonnement hebt afgesloten of niet. Het maakt overigens ook niet uit welk abonnement je hebt; je krijgt gewoon toegang tot de dingen waar je bekend mee bent. Eerder lanceerde Spotify ook zijn app op Xbox One, nadat die muziekstreamingdienst daarvoor al op PlayStation 4 uitkwam.

Lees ook de recensie van de Xbox One X.

  • Deezer  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.