Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Luisterboeken van Audible zijn vanaf nu beschikbaar op Sonos

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2018, 10:11 CategorieSoftware

Soms is het lastig om tijd te vinden om te ontspannen met een goed boek. Voor wie dit herkent, is er goed nieuws want Audible, een uitgever van luisterboeken, is een samenwerkingsverband met Sonos aangegaan. De luisterboeken van Audible kunnen vanaf nu afgespeeld worden op apparatuur van Sonos.

Audible-luisterboeken zijn vanaf nu af te spelen op Sonos

Het kan soms tegenvallen om de groei van je oneindige takenlijst te blokkeren en even de tijd te nemen om gewoon te ontspannen met een goed boek. Als het hebben van tijd een luxe is, dan is lezen dat ook. Audible en Sonos zijn daarom verheugd om aan te kondigen dat de luisterboeken van de dienst nu beschikbaar zijn op Sonos.

Met luisterboeken van Audible op de apparatuur van Sonos kan de gebruiker makkelijk van boeken een dagelijkse bron van plezier voor zichzelf en het hele gezin maken. Koken, de was doen, een bad nemen of trainen kunnen veel leuker worden door intussen naar een luisterboek te luisteren. Start bijvoorbeeld een luisterverhaal terwijl de kinderen hun pyjama aan doen en hun tanden poetsen, zodat ze al slaperig zijn tegen de tijd dat ze in bed kruipen.

Audible heeft naar eigen zeggen de grootste keuze aan luisterboeken ter wereld. Voor een beperkte tijd krijgen nieuwe abonnees twee gratis luisterboeken naar keuze en het luisterboek “Miles: The Autobiography of Miles Davis” aangeboden wanneer ze zich aanmelden voor een proefperiode van dertig dagen via de Sonos-app.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.