Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Gratis PS3 en Vita games verdwijnen in maart 2019 van PlayStation Plus

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2018, 13:28 CategorieGaming

Slecht nieuws voor diegenen die nogal eens gebruikmaken van de gratis PS3 en Vita games via PlayStation Plus. Vanaf maart 2019 zal de dienst deze gratis games namelijk niet meer aanbieden.

PlayStation Plus wordt vanaf maart 2019 iets minder aantrekkelijk aangezien Sony besloten heeft vanaf dat moment geen gratis PS3 en Vita games meer aan te bieden. De dienst biedt sinds 2010 elke maand twee PlayStation 3 games, twee Vita games en twee PS4 games voor elke gebruiker. Vanaf 8 maart 2019 zal dit teruggebracht worden naar maar twee PS4 games per maand, maar games die reeds gedownload zijn via de dienst zijn gedurende het hele abonnement nog te gebruiken.

Starting next year on March 8, 2019, the PS Plus monthly games lineup will focus on PS4 titles and no longer include PlayStation 3 and PlayStation Vita titles. This won’t affect any games you’ve already downloaded, or will download, prior to March 8, 2019. Those games will still be part of your PS Plus games library as long as you remain a member. Your game saves and other benefits of PS Plus will also remain the same – the only change is that no new PS3 and PS Vita games will be added to the PS Plus monthly games lineup beyond March 8, 2019.

Helaas wordt de prijs van PlayStation Plus niet aangepast en betaal je dus nog steeds zo’n 60 euro per jaar voor de dienst. Voor dat bedrag krijg je deze maand onder meer de games ‘Bloodborne’ en ‘Ratchet and Clank’.

  • Delen:

Reacties

  1. Puttenoar
    30 januari, 2019 om 15:08

    Diebps3 en vita games kan ik sowieso niets mee.
    Maar Bloodborn en R&C zijn al eerder aan bod geweest, jammer hoor!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.