Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #143

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de documentaire Trump: An American Dream.

Trump: An American Dream (één seizoen)

Ooit hebben mensen erom gelachen: Donald Trump die de president van de Verenigde Staten wilde worden. Trump wilde zelf aanvankelijk ook helemaal geen president worden, maar zag dit kandidaatschap als een manier om meer dingen te kunnen verkopen. Toch is de man president geworden. Maar wie is hij nou eigenlijk? Vrienden, kennissen en critici vertellen het typisch Amerikaanse verhaal van Donald Trump, de vrijpostige zakenman die tegen alle verwachtingen in president van de VS werd.

Er is helaas geen trailer beschikbaar.

Lemony Snicket: A Series Of Unfortunate Events (twee seizoenen)

Lemony Snicket is een boekenreeks voor kinderen waar 2004 al een film van verschenen is, met Jim Carrey in de hoofdrol. Dertien jaar later verschijnt er een serie op basis van hetzelfde boek, met de gelijknamige titel Lemony Snicket: A Series Of Unfortunate Events. De bijzondere Baudelaire-weeskinderen worden op de proef gesteld. Onder meer door de slechte graaf Olaf, gespeeld door Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), wanneer ze trachten oude familiegeheimen te ontrafelen. Maar sommige geheimen kunnen beter geheim blijven…

The Expendables 3 (2014)

De eerste film van The Expendables zette een aantal oude, maar nog niet vergeten actiefilmhelden naast en tegenover elkaar, en het tweede deel ging daar nog eens dunnetjes overheen. Het zijn niet de beste actiefilms ooit gemaakt of iets dergelijks, maar het is wel dom vermaak dat erg goed naar binnengaat met een bak chips op schoot. In deel drie gaan The Expendables de strijd aan met meedogenloze wapenhandelaar Conrad Stonebanks, die het team koste wat het kost wil vernietigen. Gelukkig hebben ze nieuwe rekruten.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.