Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #142

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de Nederlandse film Layla M.

Layla M. (2016)

Layla M. is een film over een Nederlandse moslima die in Amsterdam woont. De vrouw is boos over de islamofobie die heerst op school. Ze trouwt uiteindelijk met een jonge radicale moslim en verhuist naar Jordanië. Wanneer ze daar is, voelt de idealist dat ze steeds verder wordt getrokken naar het radicalisme. De film is geschreven en geregisseerd door Mijke de Jong. Layla wordt gespeeld door Nora El Koussour. Layla M. vertelt een modern verhaal over extremisme en geeft ook de boodschap mee hoe gevaarlijk Layla’s reis naar Jordanië is.

Santa Clarita Diet (twee seizoenen)

Drew Barrymore, Timothy Olyphant en Liv Hewson komen samen in een horrorkomedie die in eerste instantie niet zo opvalt tussen het andere aanbod. Maar na het zien van de trailer, weet je wel wat je kunt verwachten. Ze zijn gewone, getrouwde makelaars totdat zij een dramatische verandering doormaken en beiden een weg vol dood en verderf inslaan. Op een goede manier. Dit is een recente Netflix Original-serie over ondoden, een hoop bloed en genoeg humor. Voor je het weet ben je door de afleveringen heen, geloof ons.

Shadowhunters: Mortal Instruments (twee seizoenen + S03E01)

Vanaf deze week begint het derde seizoen van Shadowhunters: Mortal Instruments op Netflix. Mocht de titel ‘Mortal Instruments’ je al bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. Shadowhunters is namelijk gebaseerd op hetzelfde boek waar in 2013 ook al een film over was gemaakt. In deze serie leert hoofdrolspeelster Clary Fray dat ze een soort mens-engel hybride is en dat ze de taak heeft op demonen te jagen. Nadat haar moeder is ontvoerd door een foute Shadowhunter, bundelt ze haar eigenschappen met een groep andere Shadowhunters.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.