Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #141

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de spannende sci-fi-film Annihilation.

Annihilation (2018)

Annihilation is een science fiction horrorfilm geschreven en geregisseerd door Alex Garland en is gebaseerd op het boek met dezelfde naam, geschreven door Jeff VanderMeer. In de hoofdrol spelen Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny en Oscar Isaac. De film volgt een groep militaire wetenschappers die de Shimmer binnengaan; een mysterieus gebied in quarantaine vol gemuteerde beesten en frappante omgevingen. Over het algemeen wordt deze film zeer goed gewaardeerd door critici.

Take Your Pills (2018)

Take Your Pills is een documentaire over de drug van dit moment: Adderall en soortgelijke producten. We nemen dergelijke medicijnen om meer te kunnen doen, meer te zijn en meer te bewerkstelligen. Allerlei mensen gebruiken het: studenten, beurshandelaren, tech-liefhebbers en op andere plekken waar er vaak geldt dat er “niet genoeg uren in een dag zitten”. In Take Your Pills krijg je niet alleen een geschiedenisles, maar ook alle feiten over dit gebruik. Brengen de pillen eindeloze mogelijkheden of is het gladde weg naar de goot?

Ricky Gervais: Humanity (2018)

Het is alweer even geleden dat Ricky Gervais een cabaretshow op poten zette. Maar sinds deze week kun je genieten van zijn nieuwste show op Netflix, genaamd Humanity. In zijn eerste special in zeven jaar spot Ricky Gervais op zijn kenmerkende wijze met beroemdheid, mortaliteit en een samenleving die alles persoonlijk opvat. Uiteraard drijft hij de spot met allerlei dingen, waaronder Jezus en gewoon heel de mensheid. Waarom hij zijn show dan ook Humanity genoemd heeft, is ons een raadsel. Hij weet het trouwens zelf ook niet.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.