Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #140

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het tweede seizoen van Jessica Jones.

Marvel’s Jessica Jones (twee seizoenen)

Marvel’s Jessica Jones is een superheldenserie die zich concentreert op de voormalige superheldin genaamd Jessica Jones, die nu de eindjes aan elkaar probeert te knopen als een privédetective. Zij ruimt eigenlijk al dat gespuis op die leden van de Avengers te min vinden en heeft het daar zwaar mee. Jones heeft dan ook een zwaar verleden achter de rug – mensen die de comics lezen hebben die situaties vast nog wel op hun netvlies staan. Bovendien ging het eerste seizoen hierop in. Het tweede seizoen lijkt minstens net zo heftig te worden.

Love (drie seizoenen)

Netflix heeft er sinds 2016 een Original-serie bij in de vorm van Love. Het derde seizoen heeft tien afleveringen en die zijn vanaf nu te bekijken op de videostreamingdienst. Of er nog een vierde seizoen komt, is niet bekend. In de hoofdrol speelt Gillian Jacobs, die comedyliefhebbers misschien nog wel kennen van de serie Community. Deze grappige serie moet een ‘down-to-earth’-kijk geven op dating, uit de ogen van de vrouwen en natuurlijk de mannen. Naast Jacobs zien we acteur en komediant Paul Rust de mannelijke hoofdrol vertolken.

Riverdale (twee seizoenen)

Riverdale is een dramaserie met een aantal tieners in de hoofdrol. Dat is op zich niet zo bijzonder, maar het mysterie in de serie is dat wel. Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale. Sinds deze week is het vervolg van het tweede seizoen te zien. Net zoals met veel andere populaire series van zender The CW (uit de Verenigde Staten), is ook Riverdale gebaseerd op een populaire comicbookreeks, genaamd Archie.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.