Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #139

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het vijfde seizoen van Voltron: Legendary Defender.

Voltron: Legendary Defender (vijf seizoenen)

Vanaf vandaag staat ook het vijfde seizoen van Voltron: Legendary Defender online op Netflix. Fans van deze animatieserie hebben niet lang hoeven wachten op de tien nieuwe afleveringen. In deze nieuwe versie van Voltron beschermen vijf antihelden en hun vliegende robotleeuwen het universum van het kwade. Heb je iets met robots die goed kunnen vechten? Verlang je terug naar de goede verhalen van de Transformers? Vond je de Zord-gevechten van Power Rangers het tofste aan de serie? Geef dan Voltron zeker een kans.

Marlon Wayans: Woke-ish (2018)

Netflix heeft in de afgelopen jaren heel wat cabaretiers een podium gegeven in de vorm van een eigen special, met wisselende successen. Nu is het aan de beurt van Marlon Wayans, die eerder al een nieuwe film onder de Netflix-vlag heeft uitgebracht (Naked). In zijn eigen comedyspecial grapt de droge comedian over racisme, hiphop, rechten voor homoseksuelen en het grootbrengen van kinderen. Mocht je z’n films vroeger geweldig vinden en daar nog steeds om kunnen lachen, dan weet je wat je te wachten staat voor deze special.

B: The Beginning (één seizoen)

Dat Netflix sterk inzet op anime is allang geen geheim meer. Niet alleen bewijst de videostreamingdienst dat met oude en bekende series, ook nieuwe content komt aan bod (zoals het eerdergenoemde Voltron). B: The Beginning is zo’n nieuwe anime. Dit is eigenlijk een oudere anime, genaamd Perfect Bones, met een nieuwe naam. In de totaal twaalf afleveringen zie je hoe een nieuw soort mens, die vrede op aarde moest brengen, wordt ontvoerd door een beruchte organisatie. Hoe dat precies afloopt zie je in het eerste seizoen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.