Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo werkt aan applicatie voor Android TV en Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2018, 17:29 CategorieMediaspelers

Televisie- en internetaanbieder Ziggo heeft bevestigd dat er achter de schermen wordt gewerkt aan een versie van de Go-applicatie, die geschikt wordt gemaakt voor Android TV en Apple TV. Nu werkt deze applicatie alleen nog op mobiele apparaten en computers.

Ziggo Go op Android TV en Apple TV

Ziggo, dat tegenwoordig VodafoneZiggo wordt genoemd, gaat binnenkort een versie van de Go-applicatie uitbrengen op Android TV en Apple TV. Dat heeft de televisie- en internetaanbieder bevestigd tegenover de redactie van TotaalTV. Op moment van schrijven kan er echter nog geen concrete informatie worden aangeboden, waardoor we dus niet weten wanneer de apps gelanceerd zullen worden. Je kunt de Ziggo Go-app al gebruiken op mobiele telefoons, smartphones en computers, maar bijvoorbeeld ook in combinatie met een Chromecast.

Dit nieuwtje kwam naar buiten nadat TotaalTV contact had opgenomen met de aanbieder. Moederbedrijf Liberty Global heeft namelijk ervoor gezorgd dat gebruikers in Polen via het mobiele online televisieplatform Horizon nu ook naar live televisiezenders en video on demand via een app op de mediaspelers met Android TV en de Apple TV kunnen kijken. Dat was reden genoeg voor navraag over de mogelijkheden in Nederland. Android TV en Apple TV zijn twee ontzettend populaire platformen voor mediaspelers en tv’s.

  • Delen:

Reacties

  1. Knegt
    23 februari, 2018 om 18:42

    Gaat wel een jaar duren, in Duitsland is de horizon 4K al, hier nog lang niet

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.