Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yelo Play van Telenet maakt nu ook tv kijken via 3G en 4G mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2018, 11:08 CategorieDigitale tv

Telenet maakt deze week bekend dat gebruikers van Yelo Play voortaan ook via 3G en 4G naar live televisie kunnen kijken. Op dit moment geldt dat alleen nog binnen de landsgrenzen van België maar vanaf 1 april wordt dit uitgebreid naar de hele Europese Unie.

De eerste keer dat de Yelo Play via 3G of 4G gebruikt krijg je een automatische melding. Dit om te voorkomen dat het ongemerkt gebeurt en je hele internetbundel binnen no-time op is. Je kunt het live tv kijken via 3G of 4G dan ook eenvoudig uitzetten. Volgens Telenet verbruikt het live tv kijken ongeveer 12,5Mb per minuut, wat voor een complete aflevering van een serie op ruim 300Mb kan uitkomen.

Je kunt via 3G of 4G nagenoeg alles dat in het basis tv-pakket zit ook buitenshuis bekijken. Enkele films en series van buitenlandse omroepen, waaronder de BBC en Fox, zijn alleen via een eigen internetverbinding te bekijken. Dat geldt overigens ook voor ingestelde opnames; die zijn alleen via het eigen netwerk te bekijken.

Deze zenders kan je alleen via 3G/4G bekijken als je ook een mobiele abonnement hebt van Telenet:

  • Basiszenders: Q-Music, NPO 1/2/3, Baby TV, Mezzo TV en Bloomberg
  • Heb je Play Sports? Play Sports HD 1/2/3/4/5/6/7/8, Play Sports Golf, Eleven Sports 1/2
  • Heb je Play More? Play More Cinema/Series/Kicks/Relax/Select/Black

De Yelo Play-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store en Apple App Store.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.