Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tweede seizoen Jessica Jones krijgt eerste, volledige trailer

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2018, 17:20 CategorieStreamingdiensten

Netflix en Marvel hebben woensdagmiddag de eerste, volledige trailer vrijgegeven van Marvel’s Jessica Jones, met in de hoofdrol Krysten Ritter. In dit nieuwe seizoen zal de superheld van weleer zich concentreren op de momenten voordat ze haar krachten kreeg. Pas op voor spoilers.

Marvel’s Jessica Jones, seizoen twee

Netflix en Marvel hebben de eerste, volledige trailer vrijgegeven van het tweede seizoen van de superheldenserie Marvel’s Jessica Jones. In deze serie staat een opmerkelijke superheld centraal: eentje die in feite geen superheld meer is en constant wordt gepijnigd door gebeurtenissen uit het verleden. Afgelopen december kwam de eerste teaser al voorbij, maar de nieuwe trailer geeft pas echt een glimp van wat we mogen verwachten. Wil je dat dus nog niet weten, klik dan niet op de onderstaande video en lees ook niet meer verder.

Zoals het er nu naar uitziet zal het tweede seizoen van Marvel’s Jessica Jones zich concentreren op de momenten voordat ze een superheld was. We gaan dus meer zien over de dood van haar ouders en de experimenten die ze heeft ondergaan die hebben geleid tot haar krachten. Ook heeft ze zichtbaar last van de gebeurtenissen uit het eerste seizoen, waarin ze letterlijk The Purple Man de nek omdraaide. Daarnaast spelen de gebeurtenissen uit The Defenders, waarin ze samen met Daredevil, Iron Fist en Luke Cage vecht, ook een rol.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.