Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony verlaagt kosten maandabonnement van PlayStation Now

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2018, 10:21 CategorieGaming

Sony heeft bekendgemaakt dat de kosten van het maandabonnement van PlayStation Now met enkele euro’s is verlaagd en nu 14,99 euro aan gebruikers vraagt. Ook zijn er onlangs nieuwe titels toegevoegd aan de gamestreamingdienst, zoals Fallout: New Vegas.

Maandabonnement PlayStation Now verlaagd

Sony heeft in een persbericht bekendgemaakt dat de prijs voor gamestreamingdienst PlayStation Now is verlaagd. Voorheen kreeg je voor 16,99 euro per maand toegang tot de dienst, maar nu betaal je, in Nederland, Luxemburg en België, 14,99 euro per maand. Daarnaast heeft Sony enkele verbeteringen doorgevoerd aan de dienst. De app voor de service werkt nu sneller en soepeler, waardoor je sneller door de menu’s kunt navigeren. Ook is er een nieuwe layout, die ervoor moet zorgen dat je meer games kunt ontdekken die je leuk vindt.

Daarnaast zijn er enkele spellen toegevoegd aan PlayStation Now. Persoonlijke favorieten van de redactie zijn aangeduid met een asterisk.

 • Fallout: New Vegas *
 • NBA 2K16
 • Disgaea 5: Alliance of Vengeance *
 • Tricky Towers *
 • Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax
 • Divinity Original Sin – Enhanced Edition *
 • Pix the Cat
 • Guilty Gear Xrd -revelator- *
 • Olliolli2: Welcome to Olliwood
 • The Bug Butcher

Met het abonnement krijg je toegang tot ruim vijfhonderd games die zijn uitgebracht voor PlayStation 3 en PlayStation 4. Je kunt de titels op je PS4 of een pc spelen, in combinatie met de DualShock 4-controller. In de toekomst worden er nog meer games toegevoegd aan de service. Voor een complete lijst met titels kun je hier terecht.

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro. • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.