Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Red Edition en Sonos lanceren tv-meubel geïnspireerd op design van de Playbase

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2018, 10:42 CategorieAccessoires

Het Parijse interieurdesignmerk Redition en Sonos komen samen met een tv-meubel; de allereerste in de Red Edition-catalogus. Het tv-meubel is geïnspireerd op het design van de Playbase en beschikbaar in twee stijlen.

Red Edition ontwerpt tijdloze, Parijse interieurs, Sonos draadloze speakers voor elke ruimte in huis. De ‘Red Edition I Sonos TV Console’ is een modern tv-meubel speciaal gemaakt om de minimalistische vormen van de Playbase te benadrukken, aldus beide bedrijven. Sonos’ meest recente homecinemaspeaker is ontworpen om praktisch onzichtbaar onder de tv te plaatsen.

Het tv-meubel bestaat uit twee gesloten compartimenten, een nis en een lade – voor de integratie van alle afspeelapparatuur. Het frame en de lade zijn van gebeitst hout met hoogglanslak. Er is een uitsnede op het einde van de nis, waar de kabels van de apparaten door kunnen. Elk compartiment is uitgerust met een in hoogte verstelbare plank.

Het tv-meubel is beschikbaar in twee stijlen, geïnspireerd op het yin-yangprincipe. Het eigentijdse design, dat volgens Red Edition past bij de minimalistische zwart-wittrend, is in balans met de kleuren van de Sonos Playbase:

De zwarte versie combineert een heel donkere lak met Chinese-inkteffect en rokerige spiegeleffecten, met bruine highlights aan de bovenkant. De lichtere versie speelt met zachtere en licht-sensuele kleuren. De taupe lak straalt elegantie en verfijning uit, en het spiegelblad is subtiel uitgevoerd met lichtroze tinten. De combinatie van getint hout, gerookt glas, hoogglanslak en messing maakt het tv-meubel tot een verfijnd stuk. De afmetingen bedragen 160 cm lang, 43 cm diep en 61 cm hoog. Het gewicht is 70 kg.

De Red Edition I Sonos TV Console is vanaf nu beschikbaar. Het tv-meubel wordt, inclusief Playbase, verkocht voor 2.989 euro.


€ 679,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 679,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 689,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 579,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 579,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 585,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.