Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Radio 3sixty van Teufel komt met DAB+, internetradio, bluetooth en Spotify Connect

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2018, 10:29 CategorieLuidsprekers

Teufel introduceert een radio waarmee je daadwerkelijk alles dat er beschikbaar is zou moeten kunnen ontvangen. De Radio 3sixty biedt niet alleen FM-ontvangst, maar ook ondersteuning voor DAB+ en internetradio, bluetooth en Spotify Connect. Twee 360 graden-speakers moeten samen met de Dynamore-technologie een kamervullend geluid verzorgen.

Teufel Radio 3sixty

Met drie ontvangstkanalen (FM, DAB+ en internetradio) kan de Radio 3sixty op elke zender worden afgestemd. Ook biedt het apparaat Spotify Connect- en bluetooth-ondersteuning en een mini-AUX-ingang. Gebruikers kunnen de vijf zenderknoppen aan de voorzijde zelf programmeren. Er kunnen vijf favoriete FM-, DAB- en internetradiozenders of Spotify-playlists worden opgeslagen.

De radio komt met twee 360 graden-speakers en de door Teufel ontwikkelde Dynamore-technologie waardoor het geluid gelijkmatig binnen de kamer verdeeld wordt. Een 90 mm subwoofer aan de onderzijde zorgt voor de nodige diepgang. De slimme wekfunctie van de Radio 3sixty speelt naar wens FM, DAB+, internetradio of Spotify-playlists af. Het is ook mogelijk om een zoemfunctie in te stellen en het wekvolume te regelen. Gebruikers die moeilijk uit bed komen, kunnen met een druk op de knop nog voor vijf tot dertig minuten extra van hun slaap genieten. Wie ook graag bij muziek gaat slapen, kan de sleeptimer op 15 tot 60 minuten instellen. En om ervoor te zorgen dat ook de smartphone de volgende ochtend klaar is voor een nieuwe dag kan die ‘s nachts via de USB-aansluiting opgeladen worden.

Bekijk ook  Review: Teufel Cinebar Duett - mooie soundbar voor in een appartement

Prijs en beschikbaarheid

De Radio 3sixty is per direct verkrijgbaar via de webshop van Teufel voor een prijs van 279,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.