Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijsvraag: win Stephen King’s It op Blu-ray

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2018, 17:00 CategorieActies

Deze maand verscheen Stephen King’s It op Blu-ray en wij mogen in samenwerking met Warner Bros Home Entertainment een aantal exemplaren van deze Blu-ray weggeven.

Stephen King’s It

De King-verfilming draait om een serie gruwelijke kindermoorden in het plaatsje Derry. De moorden zijn het werk van een onaardse kracht, die zich kan manifesteren als angsten, maar meestal de vorm van de clown Pennywise aanneemt. Volwassenen kunnen hem echter niet zien en dus is het aan een groepje van zeven jonge buitenbeentjes (met onder anderen Finn Wolfhard uit Stranger Things) om hem tegen te houden. Het boek van Stephen King kreeg aan het begin van jaren negentig al eens een tv-verfilming, toen met Tim Curry als Pennywise. In de bioscoopversie wordt het personage gespeeld door Bill Skarsgard, die we onder meer kennen van de Netflix-serie Hemlock Grove.

De Blu-ray uitgave van It werd door Warner Bros voorzien van een Dolby Atmos-track. Ook zijn er verschillende featurettes op het schijfje aanwezig. In Pennywise Lives! zien we hoe Skarsgard zich transformeert tot de clown, in The Loser’s Club praten de jonge acteurs over hun tijd op de set en in Author of Fear vertelt Stephen King over de oorsprong van het verhaal en de creatie van Pennywise. Tot slot zijn er nog elf verwijderde en verlengde scènes die niet in de bioscoop te zien waren.

Maak kans op de Blu-ray!

Wij geven in samenwerking met Warner Bros Home Entertainment twee exemplaren van de Blu-ray weg. Om kans te maken op één van deze Blu-rays van It moet je de volgende drie stappen doorlopen:

1 Schrijf jezelf (als je dat nog niet gedaan hebt) hier in voor de FWD Weekly Update.

2 Beantwoord de onderstaande vraag (hint: het antwoord vind je terug in dit artikel!)

3 Stuur een e-mail met je antwoord naar info(at)homecinemamagazine.nl

Hoe heet de door Stephen King geïnspireerde tv-serie, vernoemd naar een plaats uit zijn boeken, die momenteel in ontwikkeling is bij streamingdienst Hulu?

Meedoen kan tot en met dinsdag 6 februari. De winnaars krijgen per e-mail bericht en worden in dit artikel gecommuniceerd.

Winnaars

De winnaars zijn bekend. Lott E en Iddo Bakker, gefeliciteerd! De Blu-ray komt jullie kant op.

 • Delen:

Reacties

 1. frans
  03 februari, 2018 om 9:54

  Geen 4 K UHD exemplaar valt me tegen

 2. John
  03 februari, 2018 om 20:49

  Benieuwd of deze net zo goed is als toen 😵

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.