Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijsvraag: win Blade Runner 2049 op Blu-ray

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2018, 19:14 CategorieActies

Onlangs verscheen Blade Runner 2049 op home video en wij mogen in samenwerking met Sony Entertainment vier keer een Blu-ray van de film weggeven. Een van de winnaars ontvangt ook nog eens een speciaal prijzenpakket.

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 is het vervolg op de originele scifi-klassieker van Ridley Scott uit 1982. De regie was deze keer in handen van Denis Villeneuve (Sicario), terwijl Scott zelf nog wel aanbleef als producent. In de sequel stuit de nieuwe Blade Runner K (Ryan Gosling) op een oud geheim, dat hem uiteindelijk op het spoor zet van zijn door Harrison Ford gespeelde voorganger Rick Deckard. Bijrollen zijn er voor onder anderen Jared Leto, Robin Wright en onze eigen Sylvia Hoeks. Blade Runner 2049 ontving vijf Oscarnominaties, waaronder eentje voor de prachtige cinematografie van Roger Deakins.

De Blu-ray-uitgave van Blade Runner 2049 is voorzien van zes korte featurettes, drie korte films die dienen als proloog (Nexus Dawn, Nowhere to Run en Blackout) en een wat meer uitgebreide featurette over het ontwerp van de wereld van Blade Runner 2049. Waar de 4K-uitgave (helaas zijn er nog geen Nederlandse uitgevers bereid om UHD-schijfjes beschikbaar te stellen voor winacties) een Dolby Atmos-mix heeft, is er op de Blu-ray een 5.1 DTS-HD-track aanwezig.

Een van vier winnaars krijgt naast de Blu-ray ook een speciaal pakket thuisgestuurd. Dit pakket bestaat uit het boek Dromen Androiden Over Elektrische Schapen, dat diende als de basis van de originele Blade Runner-film uit 1982. Ook het boek The Art and Soul of Blade Runner 2049 (vol met concept art, storyboards en foto’s van het vervolg) zit bijgesloten, evenals een replica van het houten paardje uit de film.

Bekijk ook  Prijsvraag: win Justice League op (Ultra HD) Blu-ray

Maak kans op de Blu-ray!

Wij geven in samenwerking met Sony Entertainment vier exemplaren van de Blu-ray weg, waarvan eentje dus wordt voorzien van een speciaal pakket. Om kans te maken op één van deze Blu-rays van Blade Runner 2049 moet je de volgende drie stappen doorlopen:

1 Schrijf jezelf (als je dat nog niet gedaan hebt) hier in voor de FWD Weekly Update.

2 Beantwoord de onderstaande vraag.

3 Stuur een e-mail met je antwoord naar info(at)homecinemamagazine.nl

Sylvia Hoeks speelt een belangrijke rol in Blade Runner 2049. Maar welke Nederlandse acteur had een belangrijke rol in de originele Blade Runner van Ridley Scott uit 1982?

Meedoen kan tot en met dinsdag 20 februari. De winnaars krijgen per e-mail bericht en worden in dit artikel gecommuniceerd.

Winnaars

De winnaars zijn bekend! Arnout van Kooten, gefeliciteerd met de Blu-ray én het speciale pakket! De losse Blu-rays zijn gewonnen door Sander van Dijk, Hans Mannessen en Maaike de Veer. We nemen contact met jullie op.

 • Delen:

Reacties

 1. frans
  16 februari, 2018 om 10:07

  Gekocht bij de media markt was in de aktie 3 = 2 betalen.
  Heb ze natuurlijk in 4 K genkocht Betaalde voor bladrunner 20 euro 4 k en blueray op blad runner had ik 10 euro korting , Fantastic beast ook 10 euro korting , Startrek 2009 ook10 euro korting.
  3 x 4 K films met bluerays er in voor 59 euro.
  Aktie deze week

 2. Jos
  16 februari, 2018 om 20:28

  Zeker een aanrader deze film! Mooi trouw gebleven qua muziek en sfeer aan het origineel!

 3. GillesC
  16 februari, 2018 om 21:57

  Normaal gezien loop ik niet zo gauw warm voor sequels die deccenia later verschijnen dan het origineel, maar de positieve reacties hebben me toch nieuwsgierig gemaakt.

 4. Jaap
  17 februari, 2018 om 10:18

  Hoe doe je mail als je al ingeschreven staat?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.