Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic RF-D100BT is een moderne radio in een klassiek jasje

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2018, 15:49 CategorieAccessoires

Panasonic heeft tijdens een eigen evenement een nieuwe radio aangekondigd, de Panasonic RF-D100BT. De radio combineert een klassiek design met moderne functies. Op de voorkant zit onder meer een klein schermpje voor het aflezen van informatie.

Dit is de Panasonic RF-D100BT

Panasonic kondigt dinsdag de Panasonic RF-D100BT radio aan. Deze radio is ontworpen met de hedendaagse techniek, in een klassiek en authentiek ontwerp. De buitenkant is gemaakt van materialen waar radio’s van weleer van werden gemaakt, zoals aluminium op het voorpaneel en hout voor de behuizing. De moderne en eenvoudige horizontale vorm wordt aangevuld door een groot, goed zichtbaar Dot Matrix lcd-scherm en twee draaiknoppen. Deze maken de radio eenvoudig te bedienen en geven hem een ouderwets uiterlijk.

Twee full-range luidsprekers van 2,5-inch in een geluidsverbeterende, stijve houten kast produceren een krachtig en rijk geluid met harmonische boventonen. De dynamische bastonen zijn te danken aan de isolator en basreflexpoort. De RF-D100BT is verder voorzien van een equalizerfunctie die kan worden ingesteld op Heavy, Soft, Clear of Vocal, zodat de gebruiker het geluidseffect kan aanpassen afhankelijk van zijn voorkeuren en het gekozen muziekgenre. Het zou dus niet hoeven uitmaken naar welke muziek je luistert.

Door compatibiliteit met DAB/DAB+ zijn via de RF-D100BT meer stations te beluisteren. Met behulp van bluetooth kan de gebruiker muziek vanaf verschillende apparaten zoals een smartphone of tablet afspelen. Gebruikers kunnen ook via aux verbinding maken om vanaf nog meer muziekbronnen te kunnen genieten van hun favoriete muziek.

Specificaties Panasonic RF-D100BT:

 • 2-kanaals versterker
 • 10 W (RMS) (AC-adapter) / 5 W (RMS) (batterij)
 • Twee full-range luidsprekers van 2,5 inch
 • Basreflexpoort
 • Verschillende slimme functies:
  • Bluetooth
  • FM-radio
  • DAB / DAB+
  • AUX
  • RDS
  • Auto Tune
  • Sound EQ (Flat/Heavy/Soft/Clear/Vocal)
  • Afstemgeheugen voor vijf gebruikers

Over een prijs of releasedatum is nog niets bekendgemaakt.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  13 februari, 2018 om 18:17

  Jammer geen internet radio erop

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.