Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De online dienst van de Nintendo Switch verschijnt in september

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2018, 9:17 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt wanneer de online dienst van de Nintendo Switch wordt gelanceerd: we mogen de dienst aanstaande september verwachten. De dienst is straks verplicht voor iedereen die online wil gamen en zal in abonnementsvorm te gebruiken zijn.

Online dienst Nintendo Switch in september

Aanvankelijk had de online dienst van de populaire Nintendo Switch in 2017 gelanceerd moeten worden. Maar zoals we inmiddels weten heeft Nintendo die deadline niet gehaald, dus is het de vraag wanneer de dienst wél gelanceerd wordt. De Japanse spellenmaker heeft laten weten dat die dienst in september van 2018 wordt gelanceerd. Je kunt deze dienst het beste vergelijken met PlayStation Network van Sony en Xbox Live van Microsoft: zonder dit abonnement is het helaas niet meer mogelijk online games te spelen met je vrienden.

De online Nintendo Switch-dienst zal ofwel 3,99 dollar per maand of 19,99 dollar per jaar gaan kosten. Europese prijzen zijn nog niet bekendgemaakt, maar kijk er niet raar van op wanneer het dollarteken wordt omgewisseld voor het euroteken. Naast online gameplay zal Nintendo abonnees ook gaan voorzien van retrospellen uit de gigantische bibliotheek van het bedrijf, voorzien van moderne gemakken als leaderboards en online gameplay. Later dit jaar zal Nintendo meer details vrijgeven. Wellicht horen we meer tijdens de grote gamebeurs E3.

Lees ook onze recensie van de Nintendo Switch.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.