Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe versie van Xbox One-dashboard nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2018, 9:18 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt dat eigenaars van een Xbox One (welke versie je ook hebt) vanaf nu een update kunnen verwachten voor het Xbox One-dashboard. Deze update brengt onder meer de niet storen-modus mee, naast nog een aantal andere handige functies.

Download de dashboard-update voor Xbox One

Microsoft heeft laten weten dat er een versie dashboard-update klaarstaat voor de Xbox One (welke versie je ook hebt staan). Deze update is in de afgelopen vier weken getest met testers en nu dus klaar voor de uitrol. Voortaan tref je ook in de Xbox Guide (het menu aan de linkerkant) de ‘volgende achievement’ aan. Zo probeert Microsoft je te stimuleren nog even voor die volgende prestatie te gaan. De Guide heeft nu ook mini gamehubs en kan laten zien hoe lang het nog duurt voordat een game volledig is geïnstalleerd.

De grootste toevoeging dit keer is misschien wel de niet storen-modus. Je hebt al heel veel mogelijkheden als het om notificaties op je spelcomputer gaat, maar deze optie stelt je in staat alles tijdelijk uit te schakelen. Zo kun je je helemaal storten op je game of stream. Verder is het nu gemakkelijker comments te bekijken in de feed en heb je meer mogelijkheden wat het automatisch afsluiten van je Xbox One betreft. De volgende dashboard-update voor Xbox One moet overigens weer een grote worden; daar kijken we dan ook naar uit.

Lees ook de recensie van de Xbox One X.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.