Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: sneller internet, een draagbare thuisbioscoop en Sony’s Ultra HD Blu-ray-speler

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2018, 12:30 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar sneller internet met de mu-mimo-technologie, de draagbare thuisbioscoop Royole Moon en onze review van Sony’s UBP X-700 Ultra HD Blu-ray-speler.

Review: Royole Moon

Zou het niet fijn zijn om altijd en overal toegang te hebben tot content op een groot scherm? De Royole Moon is een draagbare thuisbioscoop en bestaat uit een hoofdtelefoon voor het geluid en twee amoled-schermen met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels voor het beeld. Jim ging de uitdaging aan om de Royole Moon aan een uitgebreide test te onderwerpen.

Review: Sony UBP-X700 Ultra HD Blu-ray-speler

Een Ultra HD televisie verdient natuurlijk ook een Ultra HD Blu-Ray-speler. Eric ging aan de slag met de Sony UBP-X700 die vanaf komende zomer ook ondersteuning biedt voor Dolby Vision. Het apparaat blijkt ook een uitstekende mediaspeler te zijn, zoals je kunt lezen in de Sony UBP-X700 review.

Mytek Brooklyn DAC+

De MyTek Brooklyn DAC+ is de opvolger van de Mytek Brooklyn DAC. Zet deze converter nog betere prestaties neer dan de voorganger die beschikte over een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Jamie heeft het apparaat aan een grondige test onderworpen. Je leest het in de review van de Mytek Brooklyn DAC+.

Sneller internet met mu-mimo

We verbinden steeds meer apparaten aan het internet, waardoor het internet soms merkbaar trager wordt. Steeds meer routers bieden hierdoor ondersteuning voor mu-mimo. Deze nieuwe technologiestandaard kan de internetsnelheid in huis drastisch verhogen. Collega Wesley nam mu-mimo de afgelopen week onder de loep en praat je helemaal bij in dit achtergrondartikel.

Wat vindt de internationale pers van de Apple HomePod?

Vorige week werd de Apple HomePod gelanceerd. De slimme speaker met Siri wordt geroemd om de geluidskwaliteit in vergelijking met andere slimme speakers, maar de HomePod is niet voor iedereen even geschikt. We hebben de ervaringen van de internationale pers met de Apple HomePod voor je op een rijtje gezet.

Bespaar geld op je databundel met Android

Alhoewel telefoonabonnementen steeds meer data bieden, hebben de meeste mensen nog altijd een abonnement met een limiet. Hoe kun je nu het beste omgaan met je databundel? En hoe kun je het dataverbruik van apps terugdringen? Jim zette onlangs de beste tips om geld op je databundel te besparen voor je op een rijtje.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.