Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: midrange smartphone van Samsung, slim beveiligingssysteem en de Marantz SR8012 AV-receiver

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2018, 12:00 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de nieuwe Samsung Galaxy A8, een slim beveiligingssysteem van Nederlandse bodem en de Marantz SR8012 AV-receiver.

Review: Samsung Galaxy A8 – midrange smartphone

De Galaxy A8 wordt door Samsung als middenmotor in de markt gezet. Zijn het premium design en het mooie scherm voldoende om de prijs te kunnen rechtvaardigen? Wesley ging aan de slag met de smartphone. Zijn ervaringen lees je in de Samsung Galaxy A8 review.

Review: Lumin D2 – streamer

Het jonge Chinese bedrijf Lumin Music Systems komt met de Lumin D2. De Lumin D2 is een streamer met een ingebouwde DA-convertor en ondersteunt DSD128. Dit model is het instapmodel van Lumin en wordt bij HiFi op de testbank gelegd in de Lumin D2 review.

Review: Smart Home Beveiliging – slim beveiligingssysteem

Van Nederlandse bodem komt Smart Home Beveiliging, dat draadloze en slimme beveiligingssystemen levert tegen een betaalbare prijs. Tom onderwerpt het beveiligingssysteem aan een grondige test, dat je kunt lezen in de Smart Home Beveiliging review.

Verslag ISE 2018: professionele smart home-oplossingen

Tijdens de ISE 2018 op de beurs in de Rai was er ook ruime aandacht voor smart home-oplossingen. Jamie bezocht de beurs en ging langs bij verschillende grote merken om te kijken wat gaat komen op het gebied van smart home Je leest er alles over in zijn ISE 2018-verslag.

Universele afstandsbedieningen: wat kun je ermee en is dit iets voor jou?

Voor de één is het een vloek, terwijl de ander niet meer zonder kan: universele afstandsbedieningen. In dit informatieve artikel kijkt Tom naar de basis van de universele afstandsbediening. Wat is het eigenlijk precies en waar kun je het allemaal voor gebruiken?

Review: Marantz SR8012 – 11.2-kanaals av-receiver

De SR8012 is het nieuwe vlaggenschip van Marantz. Het is een beest van een AV-receiver die 11 kanalen aanstuurt. Gemaakt voor surround op hoger niveau en volgens Marantz ook best audiofiel. Kan de SR8012 de verwachtingen waarmaken? Jamie ging aan de slag en legde het apparaat op de pijnbank in een uitgebreide review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.