Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Firmware-update voor PS4 voegt supersampeling toe voor PS4 Pro

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2018, 9:55 CategorieGaming

Er is nu een bètaversie beschikbaar van de aankomende firmware-update voor de PS4, die supersampeling toevoegt voor de PS4 Pro. Op moment van schrijven is het helaas nog niet bekend wanneer de update voor iedereen beschikbaar is.

Supersampeling voor PlayStation 4 Pro

Sony geeft zelf geen informatie over bètaversies van firmware-updates voor de PlayStation 4. Maar vaak is het zo dat die informatie lekt zodra de nieuwste update beschikbaar is, ondanks het feit dat testers dergelijke informatie niet naar buiten mogen brengen. Zo weten we nu al dat de aankomende firmware-update 5.50 voor PS4 supersampeling voor alle games gaat toevoegen. Deze modus zal alleen beschikbaar zijn voor PlayStation 4 Pro. De bedoeling is dat games er dan in 1080p beter en vloeiender uit gaan zien met de modus aan.

Supersampeling zorgt ervoor dat games met een hogere framerate die framerate activeren, en dan terugbrengen naar 1080p. Of gamers hier blij mee gaan zijn is nog maar de vraagt, aangezien veel games spelers nu de optie aanbieden voor supersampeling of niet (maar dat verschilt dus per titel). Daarnaast moet deze update de mogelijkheid toevoegen dat je demo’s, bèta’s en andere games uit je downloadlijst kunt halen, zodat je een beter overzicht krijgt van de games die op je staan te wachten. Ook wordt er onderscheid gemaakt voor PS Plus-spellen.

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.