Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #138

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de Joel McHale Show with Joel McHale.

Joel McHale Show with Joel McHale (2018)

Joe McHale is een acteur en presentator die je waarschijnlijk niet kent van de komedieserie Community. Deze ondergewaardeerde droge komedieserie mag dan wel vijf seizoenen hebben gekregen, toch is die nooit van de grond gekomen. Acteurs als Alison Brie (die in de Netflix Original Glow speelt), Gillian Jacobs (van Netflix Original Love) en Jim Rash (talkshow over Stranger Things) werken inmiddels allemaal voor Netflix en nu heeft McHale ook een eigen project. Een komische talkshow over nieuws, cultuur en nog veel meer.

Bates Motel (vijf seizoenen)

Bates Motel is een Amerikaanse psychologische horrordramaserie dat in totaal vijf seizoenen heeft gekregen. Het is een prequelserie voor de film Psycho, uit de jaren zestig. In de serie volgen we Norma en Norman Bates die een hotel kopen nadat Normans vader is overleden. Enkele dagen later breekt de voormalige eigenaar in, die vervolgens Norma aanrandt. Norman slaat de man buiten westen en Norma vermoordt hem met een mes. En dat is nog maar het begin van alle ellende in deze spannende serie, die uiteindelijk naar Psycho toewerkt.

Fullmetal Alchemist (2017)

Live-action verfilmingen van animeseries worden nochtans niet gewaardeerd door fans van de anime of manga, maar voor de verfilming van Fullmetal Alchemist wil menig fan nog wel eens een uitzondering maken. De broers Edward en Alphonse willen hun moeder weer tot leven wekken met behulp van alchemie, maar door een chemische reactie worden hun lichamen verwoest. Edward krijgt nu de taak om hun lichamen te herstellen, door op zoek te gaan naar chemische privileges. Maar de broers moeten wel blijven nadenken over hun moralen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.