Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #137

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week de terugkeer van DC’s Legends of Tomorrow.

DC’s Legends of Tomorrow (twee seizoenen + S03E10)

Zender The CW, waar de televisies van DC Comics worden uitgezonden. heeft ervoor gekozen om Supergirl voor een tweede keer van een pauze te voorzien, zodat er in de komende maanden meer afleveringen kunnen worden uitgezonden van DC’s Legends of Tomorrow. In deze serie kom je een groep helden en schurken tegen die aanvankelijk niets met elkaar te maken hebben, maar wel samen de wereld (en tijd zoals we dat kennen) moeten redden van allerlei superschurken (die ook door de tijd kunnen reizen en dat soort dingen).

Everything Sucks! (één seizoen)

Everything Sucks! is een serie die bestaat uit tien afleveringen, waarin we teruggaan naar het jaar 1996. De serie concentreert zich op twee groepen op de middelbare school en leunt vooral op nostalgie. Ben je dus opgegroeid in de jaren negentig, dan zul je heel wat dingen, momenten of situaties gaan herkennen. Zoals bijvoorbeeld woorden schrijven op een rekenmachine (wie schreef er vroeger nou niet 80085 op dat schermpje?), teksten wissen met typ-ex, videobanden en televisies die het lokaal worden binnengereden op z’n karretje.

Irreplaceable You (2018)

Netflix leunt deze week niet alleen op nostalgie, maar zet ook vol in op romantiek met de film Irreplaceable You. In de film volgen we het koppel Abbie (Gugu Mbatha-Raw) en Sam (Michiel Huisman), die al vanaf hun achtste onafscheidelijk zijn. De Abbie ineens ongeneselijk ziek blijkt te zijn komt dan ook als een harde klap aan. Abbie wil heel graag dat Sam ook nog steeds gelukkig is wanneer ze er straks niet meer is en helpt hem bij het zoeken naar een nieuwe liefde. Dat levert niet alleen een romantische, maar ook een emotionele film op.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.