Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #136

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week The Cloverfield Paradox.

The Cloverfield Paradox (2018)

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan afgelopen week: Netflix haalde een mooie stunt uit tijdens de Super Bowl, door aan te kondigen dat er een nieuwe Cloverfield-film uitkomt. En ook meteen te zien is via de populaire videostreamingdienst. Wetenschappers cirkelen rond een planeet op voet van oorlog en testen een apparaat om een energiecrisis op te lossen, maar krijgen te maken met een duistere realiteit. De film duurt een uur en 42 minuten en beslaat meerdere genres, zoals actie en horror, maar ook thriller en natuurlijk sci-fi.

The Theory of Everything (2014)

In 2014 verscheen er een opmerkelijke en hartverwarmende film in de bioscoop, met onder meer Eddie Redmayne, Felicity Jones en Tom Prior in de hoofdrol. Redmayne kruipt in de huid van niemand minder dan Stephen Hawking, een Brits natuurkundige, kosmoloog en wiskundige. Terwijl Hawking steeds meer aanzien krijgt als natuurkundige, wordt zijn lichaam aangetast door ALS, één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel, waardoor hij steeds afhankelijker wordt van zijn vrouw Jane.

Fate/Apocrypha: Deel 2 (2018)

Dat je bij de videostreamingdienst Netflix ook terecht kunt voor een goede dosis anime heeft het bedrijf in het verleden al goed bewezen met releases als Death Note (niet de film, duh) en Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Daar hoort vanaf nu ook Fate/Apocrypha bij, een anime die kersvers geanimeerd is. De diefstal van de Grotere Graal van Fuyuki leidt tot een verbrokkelde tijdlijn waarin de Grote Heilige Graaloorlog woedt. Vanaf vandaag vind je het vervolg van deze spannende anime op de videostreamingdienst Netflix.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.