Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #135

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week het eerste seizoen van Altered Carbon.

Black Sails (vier seizoenen)

Black Sails is een fantastische avonturen- en dramaserie, die als prequel dient voor het boek Treasure Island, van Robert Louis Stevenson. Momenteel staan alle vier de seizoenen van deze serie op Netflix, een vijfde komt er helaas niet aan. De serie speelt zich twintig jaar voor de gebeurtenissen uit het boek af, in wat het Gouden Tijdperk voor Piraterij wordt genoemd. Het plot van het eerste seizoen focust zich op de zoektocht naar de schat Urca de Lima, die op dat moment wordt bewaakt door Spaanse soldaten.

Damnation (één seizoen)

Damnation is een serie bestaande uit tien afleveringen. In de serie maken we kennis met Seth Davenport, gespeeld door Killian Scott. Davenport lijkt een normale predikant in Iowa te zijn, maar stiekem droomt hij van een opstand tegen de status quo. Waar Davenport zich echter niet bewust van is, is dat er een industrieel op de achtergrond datprobeert te voorkomen. Creeley Turner (Logan Marshall-Green) huurt een stakingsbreker in om de opstand tegen te houden. Beide mannen delen ook nog eens een bloederig verleden…

Altered Carbon (één seizoen)

In Altered Carbon maken we kennis met Takeshi Kovacs, gespeeld door Joel Kinnaman en Will Yun Lee, een soldaat die van lichaam naar lichaam hopt. Hij wordt vermoord op een afgelegen planeet en ontwaakt 250 jaar later in een nieuw lichaam. Hij is opnieuw tot leven gebracht door een rijke man die vermoord bleek te zijn en aan Kovacs de taak te achterhalen wie dat precies was. De trailer geeft alvast een goede indruk van wat je mag verwachten: naast een spannend verhaal, krijg je ook een uitgewerkte cyberpunkwereld.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Reacties

  1. frans
    03 februari, 2018 om 9:57

    Altered carbon wel een bloederige serie wel aardig maar niet geweldig

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.