Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Binnenkort programma’s opnemen en offline bekijken via Ziggo Go

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2018, 11:31 CategorieDigitale tv

Ziggo laat deze week weten dat abonnees die gebruikmaken van de Ziggo Go-dienst binnenkort programma’s via de app en de website kunnen opnemen en offline kunnen bekijken. Deze nieuwe functie moet op korte termijn verschijnen.

Met Ziggo Go kunnen abonnees van de provider via de app of de website tv kijken op mobiele apparaten en computers. Binnenkort wordt er een nieuwe functie aan de dienst toegevoegd waarmee gebruikers programma’s kunnen opnemen en offline kunnen opslaan en bekijken.

Eenmaal offline opgeslagen kan content niet onbeperkt bekeken worden. De opnamen blijven volgens de provider enkele weken beschikbaar. Meer details zijn vooralsnog niet bekend maar Ziggo geeft aan op korte termijn meer informatie te delen.

Momenteel kunnen abonnees via Ziggo Go live tv kijken, programma’s terugkijken en naar tv-series of films kijken. De app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows 10. Daarnaast is het mogelijk de dienst via de website van de provider te gebruiken.

Ziggo werkt momenteel ook aan de uitrol van 4K Ultra HD settopboxen, waarmee de interface in de 4K-resolutie getoond wordt en diensten als Netflix in 4K bekeken kunnen worden. In Duitsland zijn de eerste exemplaren inmiddels verschenen. Wanneer Nederland aan de beurt is, is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.